Elekrische piano

De elektrische piano

De elektrische piano is tegenwoordig een prima alternatief als u met een hoofdtelefoon op piano wilt spelen. De klank is hedendaags goed en de aanslag komt best dicht in de buurt van een echte piano. Door jarenlange ervaring met alle merken digitale piano’s kunt u ook voor reparatie en onderhoud van alle piano’s met een stekker bij mij terecht.

 

Wat kost repareren?

De kosten van een reparatie hangen af van de klacht en de eventueel te vervangen onderdelen.

 Het uurloon bedraagt €15,- per 15 minuten

U kunt terecht voor reparatie van alle merken zoals Yamaha, Roland, Technics, Kawai, Casio.

 

 

Stemadvies

Laat uw piano bij voorkeur 2x per jaar stemmen. Dit voorkomt dat de stemming van het instrument te ver terug loopt met als gevolg dat meerdere stembeurten nodig zijn om het instrument weer stabiel te krijgen.

Vragen over een stembeurt, reparatie aan uw piano of advies nodig bij aanschaf van een instrument?

Bel:

06 – 51 845 032

Ervaringen van mijn klanten

Onze vleugel wordt ieder jaar door Jorge gestemd. Na de stembeurt klinkt hij weer als herboren. Jorge is een echte vakman. G. Willemsen – Bergen op Zoom.

Via internet vond ik Pianostemmer Roosendaal. Inmiddels is onze piano voor de tweede keer gestemd. Wij zijn zeer tevreden.

Jorge werd ons doorverwezen door een kennis. Het pedaal van de piano bleef al een tijdje hangen. Binnen no time was het probleem verholpen en kunnen wij weer lekker piano spelen.

WhatsApp chat