Oude piano stemmen

Oude piano stemmen?

Bent u in het bezit van een ‘oude’ piano of vleugel en is deze al lang niet meer gestemd? Schrik niet van alle spookverhalen die u op internet leest. Vaak is een oude piano prima te stemmen. De conditie van het stemblok is van groot belang voor een stabiele stemming. Dit is echter iets wat een pianostemmer niet op afstand kan beoordelen. 

Meerdere stembeurten

Als een piano lang niet gestemd is kan het zijn dat deze ”te laag” staat. Hiermee wordt bedoeld dat het instrument niet op 440hz gestemd staat. Als de conditie van de piano of vleugel goed is kan deze in meerdere stembeurten netjes terug op 440hz worden gestemd. Het risico dat er een snaar breekt is uiteraard aanwezig, de kosten voor een nieuwe pianosnaar zijn echter relatief laag.

Kosten oude pianostemmen? 

Wat kost pianostemmen?

Een stembeurt voor piano of vleugel kost € 85.- Zijn er meerdere stembeurten nodig? Uw pianostemmer vertelt dit altijd voor aanvang van de stembeurt .

Advies bij het kopen van een oude piano?

Gaat u een piano kopen? Vraag gratis onafhankelijk advies. U kunt foto’s via Whatsapp sturen of indien gewenst kom ik de conditie van de piano 

Piano reparatie

Oudere piano’s kunnen mankementen vertonen waardoor enkele toetsen niet lekker functioneren. Vaak is dit relatief makkelijk te verhelpen. Kleine reparaties kunnen vaak aan huis worden uitgevoerd. Voor grote reparaties en het reviseren is een eigen atelier.

 

 WhatsApp chat

 

Nieuw veld

Instrument

2 + 14 =

Werkgebied Nederland: Achtmaal, Bavel, bergen op Zoom, Bosschenhoofd, Breda, Calfven, Chaam, De Heen, Dinteloord, Dorst, Drimmelen, Etten-Leur, Fijnaart, Geertruidenberg, Halsteren, Heerle, Hoeven, Hooge Zwaluwe, Hoogerheide, Huijbergen, Klein-Zundert, Klundert, Kruisland, Lage Zwaluwe, Lepelstraat, Made, Moerdijk, Nieuw-Vossenmeer, Nispen, Noordhoek, Oosterhout, Ossendrecht, Oud Gastel, Oude Molen, Prinsenbeek, Putte, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel, Stampersgat, Standdaarbuiten, Steenbergen, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Wagenberg, Welberg, Wernhout, Willemstad, Woensdrecht, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Zundert.

Werkgebied België: Essen, Kalmthout, Wildert, Horendonk, Achterbroek, Kapelle, Wuustwezel, Nieuwmoer, Brasschaat, Hoogstraten, Rijkevorsel, Brecht, Antwerpen, Edegem, Schoten, Schilde, Sint Job in ’t Goor, Mortsel, Meer.

Vragen over een stembeurt, reparatie aan uw piano of advies nodig bij aanschaf van een instrument?

Bel:

06 – 51 845 032

Ervaringen van mijn klanten

Onze vleugel wordt ieder jaar door Jorge gestemd. Na de stembeurt klinkt hij weer als herboren. Jorge is een echte vakman. G. Willemsen – Bergen op Zoom.

Via internet vond ik Pianostemmer Roosendaal. Inmiddels is onze piano voor de tweede keer gestemd. Wij zijn zeer tevreden.

Jorge werd ons doorverwezen door een kennis. Het pedaal van de piano bleef al een tijdje hangen. Binnen no time was het probleem verholpen en kunnen wij weer lekker piano spelen.

WhatsApp chat