Piano of vleugel kopen?

Hoe kies ik de juiste piano of vleugel?

Een piano of vleugel kopen doe je niet iedere dag. Er zijn veel verschillende modellen in allerlei prijsklassen te koop. Het is dan ook lastig om de juiste keuze te maken.

De vraagprijs van de piano of vleugel wil niets zeggen over de kwaliteit van het instrument. Zo kan een kleine bruine piano veel beter van kwaliteit zijn dan een grote hoogglans zwarte variant. Doordat het aanbod van kleine bruine piano’s groter is dan die van hoogglans modellen is de vraagprijs vaak lager. Een tweedehands piano is per definitie dan ook niet goedkoper dan een nieuwe.

Stel jezelf bij het zoeken naar een piano of vleugel de volgende vragen:

  • Wat is mijn budget?
  • Vind ik de kleur belangrijk?
  • Wil ik een warme of heldere klank?
  • Zoek ik een lichte of een zwaardere aanslag?
  • Krijg ik garantie op mijn aankoop?

Een particuliere pianoverkoper zal u dan ook geen garantie aan kunnen bieden. Bent u voornemens een piano of vleugel via Marktplaats of een ander handelsplatform aan te schaffen? Kies dan voor één van de servicepakketten van Pianostemmer Roosendaal.

Hoe kies ik de juiste piano of vleugel?

Een piano of vleugel kopen doe je niet iedere dag. Er zijn veel verschillende modellen in allerlei prijsklassen te koop. Het is dan ook lastig om de juiste keuze te maken.

De vraagprijs van de piano of vleugel wil niets zeggen over de kwaliteit van het instrument. Zo kan een kleine bruine piano veel beter van kwaliteit zijn dan een grote hoogglans zwarte variant. Doordat het aanbod van kleine bruine piano’s groter is dan die van hoogglans modellen is de vraagprijs vaak lager. Een tweedehands piano is per definitie dan ook niet goedkoper dan een nieuwe.

Stel jezelf bij het zoeken naar een piano of vleugel de volgende vragen:

  • Wat is mijn budget?
  • Vind ik de kleur belangrijk?
  • Wil ik een warme of heldere klank?
  • Zoek ik een lichte of een zwaardere aanslag?
  • Krijg ik garantie op mijn aankoop?

Een particuliere pianoverkoper zal u dan ook geen garantie aan kunnen bieden. Bent u voornemens een piano of vleugel via Marktplaats of een ander handelsplatform aan te schaffen? Kies dan voor één van de servicepakketten van Pianostemmer Roosendaal.

Pianostemmer Roosendaal

Piano/Vleugel stemmen
Reparatie & Onderhoud
Piano revisie
Aankoop advies

Vragen over een stembeurt, reparatie aan uw piano of advies nodig bij aanschaf van een instrument?

Bel:

06 – 51 845 032

Ervaringen van mijn klanten

Onze vleugel wordt ieder jaar door Jorge gestemd. Na de stembeurt klinkt hij weer als herboren. Jorge is een echte vakman. G. Willemsen – Bergen op Zoom.

Via internet vond ik Pianostemmer Roosendaal. Inmiddels is onze piano voor de tweede keer gestemd. Wij zijn zeer tevreden.

Jorge werd ons doorverwezen door een kennis. Het pedaal van de piano bleef al een tijdje hangen. Binnen no time was het probleem verholpen en kunnen wij weer lekker piano spelen.

WhatsApp chat