Tweedehands piano kopen

Een nieuwe of gebruikte piano

Een tweedehands piano kopen kunt u vergelijken met het kopen van een tweedehands auto. De optische staat wil niets zeggen over de conditie van de piano. Antieke piano’s die bij een kringloopwinkel of online worden aangeboden staan daar meestal omdat de vorige eigenaar er vanaf wil. In de meeste gevallen is dat omdat het instrument niet meer in orde is en lang niet gestemd is. Uiteraard kan er wel eens een pareltje tussen zitten. Vraag uw pianostemmer daarom altijd eerst om advies.

Wat kost een piano? 

Een nieuwe piano koop je al vanaf € 2000,- afhankelijk van uitvoering en kwaliteit kan dit tot meer dan  € 20.000,- doorlopen. Een nieuwe vleugel start bij ongeveer € 5000,- tot ruim boven de € 100.000,- voor een concertvleugel.

 

Pianostemmer Roosendaal

Piano/Vleugel stemmen
Reparatie & Onderhoud
Piano revisie
Aankoop advies

Vragen over een stembeurt, reparatie aan uw piano of advies nodig bij aanschaf van een instrument?

Bel:

06 – 51 845 032

Ervaringen van mijn klanten

Onze vleugel wordt ieder jaar door Jorge gestemd. Na de stembeurt klinkt hij weer als herboren. Jorge is een echte vakman. G. Willemsen – Bergen op Zoom.

Via internet vond ik Pianostemmer Roosendaal. Inmiddels is onze piano voor de tweede keer gestemd. Wij zijn zeer tevreden.

Jorge werd ons doorverwezen door een kennis. Het pedaal van de piano bleef al een tijdje hangen. Binnen no time was het probleem verholpen en kunnen wij weer lekker piano spelen.

WhatsApp chat